A legnagyszerűbb ajándék gyermekének

Köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával a WeAreKids Közhasznú Nonprofit Kft-t. Nonprofit szervezetünk fő célja, hogy egy elegedhetetlen tudás, az angol nyelv ismeretének megszerzésére készítsük fel a gyerekeket az arra legfogékonyabb, 3-8 éves korcsoportban. Fejlesztési programunk országszerte számos óvodában működik, és a nagy sikerre való tekintettel szeretnénk programunkat mindenki számára elérhetővé tenni.

Annak érdekében, hogy fejlesztési programunk előnyeit azonnal láthassák, szeretettel meghívunk minden kedves szülőt és gyermeket több helyszínen megrendezésre kerülő ingyenes foglalkozásaink valamelyikére.

Szeretne többet megtudni programunkról? Kattintoson ide.

Egyik foglalkozásunkron rögzített videónkat ide kattintva nézheti meg.

A jelentkezéshez nincs más dolga, mint kitölteni az alábbi egyszerű űrlapot. Időpontegyeztetés céljából kolléganőnk ezután hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a programmal kapcsolatban további kérdése, észrevétele van, kérjük bizalommal forduljon csapatunkhoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +3670 625-5646
E-mail: info@wearekids.hu

Jelentkezési lap

Szülő neve:
Szülő e-mail címe:
Szülő telefonszáma:
Önhöz legközelebbi település:
Gyermek neve:
Gyermek életkora:
Nem vagyok robot: captcha
A részvételi feltételeket megértettem és elfogadom.

Felhasználási feltételekA jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével kijelentem, hogy a WeAreKids Közhasznú Nonprofit Kft. szolgáltatását az ingyenes próbafoglalkozás keretein belül meg kívánom ismerni, gyermekem a szolgáltató által kijelölt foglalkozáson részt kíván venni. A foglalkozás időtartama 45 perc.

Elfogadom, hogy a tanórákra az oktatási eszközöket, így különösen táblagépet, színes ceruzát, papírt a Szolgáltató biztosítja gyermekem részére. Elfogadom és elismerem, hogy a gyermekem részére az oktatás keretében használatba adott táblagép a Szolgáltató tulajdona, felelősséget vállalok annak gyermekem általi szándékos megrongálásából eredő mindennemű kár megtérítésére. Bármilyen egyéb meghibásodás esetén a felelősség a szolgáltatót terheli.

A foglalkozáson való részvétel sem gyermekemet, sem engem nem terhel további következményekkel, szolgáltató azonban lehetőséget biztosíthat számomra a szolgáltatás feltételeinek megismerésére, valamint az azon való későbbiekben történő részvételre.